Лілія Ребрик зворушила привітанням чоловікові зі «сталевою» річницею весілля

Лілія Ребрик та Андрій Дикий
Популярна акторка і ведуча програм “Ранок Вдома” і “Дочекаюся” на каналі “Дом” Лілія Ребрик виклала у соціальних мережах зворушливий пост, у якому привітала свого чоловіка танцівника Андрія Дикого з 11-ю річницею весілля, яку часто називають “сталевою”.

Шанувальники Лілії долучилися до теплих слів телезірки та по-особливому привітали “Дику сімейку”.

Лілія Ребрик зазначає — 11 років у шлюбі були сповнені кохання, любові, підтримки та розуміння. Разом із чоловіком Андрієм Диким вони збудували дім, облаштовували затишок, народили чудових дітей, ставали старшими, досвідченішими, мудрішими, але не припиняли кохали, сміялися, плакали, танцювали так, ніби зустрілися вперше. І найголовніше — робили все завжди разом.

Лілія Ребрик та Андрій Дикий

“Це моє найбільше щастя, мій найбільший дарунок долі, небес, Всесвіту: зустріти справжнє, міцне, щире кохання! — зазначила Лілія Ребрик у соціальних мережах, звертаючись до чоловіка. — Я знаю, як можна думати, дихати, рухатися з людиною в унісон. Знаю, як можна розуміти одне одного з погляду, коли жодних слів не потрібно. Звісно, як і всі люди, ми сперечалися, сварилися, ображалися, але все це тільки зміцнювало наше кохання. Ми пройшли пандемію, живемо у війну, без світла, ховаючи наших дітей по підвалах. Ти посеред ночі йдеш мене проводжати пішки з 22 поверху до машини, а потім знову нагору, а нам вже не по 25 (сміється), ти вариш мені найсмачнішу каву на свічках і при свічках. В усіх твоїх діях — любов: до мене, до дівчат, до нас”.

Читайте також

Лілія Ребрик та Андрій Дикий розповіли, про які шлюбні правила домовилися перед одруженням

Лілія Ребрик та Андрій Дикий розповіли, про які шлюбні правила домовилися перед одруженням

Лілія Ребрик зізналась, як поборола депресивний стан

Лілія Ребрик зізналась, як поборола депресивний стан

Акторка додала до поста неймовірно щирі, весільні фото, сповнені любові та краси. Вони були зроблені рівно рік тому, до 10 річниці шлюбу, і додала — цей рік зробив їхню пару ще сильнішою.

“У нас сьогодні сталеве весілля. І в нас точно вже сталеві нерви на двох. Йдемо далі, рухаємось, стаємо ще мудрішими і досвідченішими, кохаємо ще дужче. І головне — робимо й далі це разом. Тільки з тобою! Тільки #дикасімейка”, — написала ведуча.

Щирість і відвертість зірки одразу знайшла відгук серед шанувальників, які  буквально засипали відому пару коментарями з найкращими побажаннями:

  • “Просто захоплена вашою парою! В ній все — краса, любов, ніжність, підтримка, надійність! Так тримати!”;
  • “Бажаю Вам щастя і міцного здоров'я для всієї родини! Нехай всі мрії здійснюються!”;
  • “Нехай попереду-тільки щастя, любов і безтурботність! З роками ви все краще! Так тримати!!!”;
  • “Дуже красива і позитивна пара, кохання безмежного!”

Лілія Ребрик та Андрій Дикий

Фото: соцмережі

KAZKA
Попередній матеріал

Новорічний муд: KAZKA випустила альбом хітів та різдвяних саундтреків

Світлана Лобода
Наступний матеріал

Світлана Лобода відзвітувала про відбудову рідного міста Ірпінь

Новини партнерів